Balmain

Balmain is een van oorsprong Frans modehuis dat bekendstond om modieuze haute couture. De ontwerper en oprichter van dit merk, Pierre Balmain, promootte zijn merk sterk in het buitenland. Later ontwierp hij ook kleding waarvan meer exemplaren werden gemaakt. Die kledingstukken koop je bij Solitude in de webshop en in de winkel in Zwolle.

 

Onze collectie met kledingstukken en accessoires van Balmain

Bij ons kun je diverse items van het Franse merk Balmain kopen en zo een stijlvolle outfit samenstellen. Shop bijvoorbeeld een elegant en redelijk neutraal Balmain-T-shirt, dat je goed combineert met een wat meer opvallende broek of shorts. Voor een dagje op het strand of aan het zwembad verkopen we opvallende Balmain-zwembroeken en comfortabele handdoeken. Je kunt de kleding van dit merk ook combineren met collecties van andere merken. Denk bijvoorbeeld aan kledingstukken als:

 

Breng een bezoek aan onze webwinkel voor modieuze kleding

Voor kleding van het laatste modeseizoen van Balmain, kun je het best in onze webwinkel terecht. Pas je de kleding liever in het echt, voor je overgaat tot het kopen ervan? Dan ben je zeven dagen per week welkom in onze winkel in Zwolle. Voor vragen over onze kleding of je bestelling bel je naar +31 (0)38 4211212.