DSquared²

DSquared² is een merk dat is opgericht door tweelingbroers die opgroeiden in Toronto, Canada. Uiteindelijk vertrokken de broers naar Milaan om hun liefde voor mode verder te ontwikkelen. Dit uitte zich in DSquared², een merk waar wij bij Solitude online en in onze winkel in Zwolle de tofste items van verkopen. Neem een kijkje in onze collectie en ontdek alle items.

 

Ontdek de nieuwste collectie van DSquared² in onze webwinkel

Vanuit huis of op een andere locatie kun jij online gemakkelijk verschillende artikelen van DSquared² bekijken. Onze webshop is uiteraard 24/7 bereikbaar. Winkel je liever offline? Dan kun je dankzij onze ruime openingstijden ook zeven dagen in de week in onze fysieke winkel in Zwolle terecht. Een van onze medewerkers helpt je graag bij je zoektocht naar een compleet nieuwe outfit. Van dit Canadese merk verkopen we onder meer:

Dit merk is ideaal voor wie graag casual kleding draagt, die toch kwaliteit uitstraalt. Met een outfit van DSquared² kom je ongetwijfeld cool en trendy voor de dag. In onze winkel vind je nog andere hippe merken waarmee je de kleding van dit merk kunt combineren. Zo passen de sneakers van Benjamin Berner ook perfect bij het assortiment van dit merk.

 

Shop jouw nieuwe DSquared²-kleding bij ons

De nieuwste kleding en accessoires van DSquared² koop je bij Solitude online of in de winkel. Heb je vragen over dit merk, onze huidige collectie of je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)38 4211212. U krijgt dan spoedig een deskundig antwoord.