DSquared²-tas

Een DSquared²-tas maakt elke outfit compleet. Bij Solitude kun je in Zwolle en online toffe tassen van dit Canadese modebedrijf kopen. Kom langs in onze fysieke winkel en shop een compleet nieuwe outfit waar een van deze tassen perfect bij past. Zo loop jij er voortaan nóg stijlvoller bij!

 

Kies de DSquared²-tas die bij jouw stijl past

Als je op zoek bent naar een DSquared²-tas, heb je de keuze uit verschillende modellen. Zo zijn er een aantal elegantere tassen die passen bij een zakelijke look en tassen die helemaal bij de stijl van een casual outfit horen. Ook zitten er in de collectie beauty bags, waarin je jouw toiletartikelen kunt opbergen. Ben je groot fan van dit merk en op zoek naar meer dan een DSquared²-tas? Dan kun je in onze (web)winkel ook andere kledingstukken en accessoires kopen van dit Canadese merk, waaronder:

Daarnaast kun je de tas natuurlijk combineren met kleding van een van onze andere merken. Denk hierbij aan onder andere Leandro Lopes, een Duits merk met een oorsprong in Portugal, en het Italiaanse Xacus.

 

Bezoek onze winkel en bestel een mooie tas

Shop de DSquared²-tas die jij op het oog hebt en neem je benodigdheden voortaan stijlvol mee. Voor vragen over onze tassencollectie of over andere onderwerpen, bereik je ons team in Zwolle door te bellen naar +31 (0)38 4211212.