Jeans van DSquared²

Het Canadese merk DSquared² maakt kleding, waaronder jeans, voor mensen die er graag stijlvol bijlopen. Bij Solitude helpen we je graag aan de perfecte jeans. Deze kun je in onze webshop aanschaffen, maar je bent ook welkom om de jeans in onze fysieke winkel in Zwolle te passen. Zo kun je direct gemakkelijk een complete nieuwe outfit scoren!

 

Stel een toffe outfit van DSquared² samen en begin bij de jeans

Een nieuwe outfit begint bij het zoeken naar de perfecte jeans van DSquared². Zodra je een jeans hebt gevonden die fijn zit, kun je de rest van de outfit samenstellen. Hier helpen we je graag bij in onze winkel in Zwolle. Zoek bijvoorbeeld toffe DSquared²-sneakers uit of combineer de jeans van dit merk met kleding van andere merken, zoals:

Als je langskomt in onze winkel, geven we je graag kledingadvies en zoeken we naar de juiste kleding in jouw maat. Hierdoor hoef jij niet lang te zoeken naar items die voldoen aan jouw maten en wensen.

 

Shop jouw jeans in onze (web)winkel

De nieuwste jeans uit de collectie van DSquared² koop je in onze webshop of in onze winkel in Zwolle. Wil je meer weten over onze huidige collectie, hoe bepaalde maten vallen of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)38 4211212. We staan je graag te woord.