DSquared²-slippers

Met DSquared²-slippers kom jij de warme dagen wel door. Op zomerse dagen zijn deze slippers onmisbaar als je een dagje naar het strand gaat of aan het zwembad gaat liggen. Daarnaast kun je ze thuis het gehele jaar door dragen, bijvoorbeeld binnenshuis of als je in de tuin zit. Slippers in allerlei kleuren van dit Canadese merk koop je bij Solitude online of in de winkel in Zwolle.

 

Welke DSquared²-slippers shop jij bij ons?

DSquared²-slippers staan bekend om hun comfortabele fit. Bovendien trek je de slippers gemakkelijk aan. Ga voor een neutrale kleur zoals zwart of wit of kies een vrolijke kleur uit voor een zomerse look. Onze collectie is altijd helemaal up-to-date, waardoor je in onze winkel altijd de nieuwste artikelen koopt. Maak je zomerse outfit voor een stranddag helemaal af met andere kleding en accessoires, zoals:

 

Bestel jouw slippers voor deze zomer

Schaf de DSquared²-slippers aan die jij het mooist vindt. Wil je meer weten over bestellen in onze webshop? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)38 4211212. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel in Zwolle waar we ruime openingstijden hanteren.