Filippo de Laurentiis

Filippo de Laurentiis is een Italiaans modemerk dat prachtige en comfortabele kleding maakt voor mensen met gevoel voor mode. Wil jij in elegante kleding rondlopen waarmee je een klassieke look kunt creëren? Shop de kleding van dit merk dan bij Solitude. Je kunt bij ons zowel in de webshop als in onze winkel in Zwolle terecht. We helpen je graag bij het samenstellen van een compleet nieuwe outfit!

 

Ontdek de herenmode van Filippo de Laurentiis in onze collectie

In onze winkel shop je altijd de nieuwste collectie van Filippo de Laurentiis. Bij ons koop je namelijk altijd kleding van het laatste modeseizoen, zodat je er zeker weten stijlvol bij kunt lopen. Combineer bijvoorbeeld een Filippo de Laurentiis-polo met een mooie pantalon of fijne Dondup-jeans. Je bekijkt onze gehele collectie online, maar kunt uiteraard langskomen in onze fysieke winkel. Hier pas je eenvoudig alle kleding die we op voorraad hebben en adviseren we je graag bij het samenstellen van een nieuwe look. We vertellen je ook graag meer over Filippo de Laurentiis en welke kleding we in een volgend seizoen verwachten te verkopen.

 

Maak in onze winkel kennis met dit Italiaanse merk

Ben je benieuwd naar de kleding van Filippo de Laurentiis? Dan kun je uitstekend terecht in onze winkel in Zwolle en in onze webshop. Dankzij de ruime openingstijden van onze fysieke winkel is er altijd wel een moment waarop je bij ons kunt shoppen. Neem bij vragen over de kleding of je bestelling contact met ons op door te bellen naar +31 (0)38 4211212.