Een polo van Filippo de Laurentiis

Draag jij graag kleding van het Italiaanse merk Filippo de Laurentiis en ben je op zoek naar een nieuwe polo? Neem dan een kijkje in de collectie van Solitude. In onze webshop en winkel in Zwolle verkopen we stijlvolle kleding van hoogstaande merken, waaronder dit kledingmerk uit Italië. Je bestelt de gewenste polo gemakkelijk online, maar je bent ook zeven dagen in de week welkom in onze winkel om kleding te passen.

 

Filippo de Laurentiis zorgt ervoor dat jij in een klassieke polo kunt rondlopen

Zoals je kunt zien in onze collectie, verkopen we kleding van het nieuwste modeseizoen. Als jij een polo van Filippo de Laurentiis koopt, weet je bij Solitude zeker dat deze past bij de laatste trends. Zo loop jij er dankzij onze collectie stijlvol bij. Een polo is een klassiek shirt dat past bij een zakelijke look, maar ook zeker goed staat bij een meer casual outfit. Combineer de polo met een jeans van bijvoorbeeld het merk Dondup of een mooie pantalon. We voorzien je graag van kledingadvies als je een bezoek brengt aan onze designerkledingwinkel in Overijssel.

 

Koop een polo en breid je kledingcollectie uit

Bestel een polo van Filippo de Laurentiis en ontvang deze zo snel mogelijk in huis. Bestellen gaat gemakkelijk in onze webshop, maar je kunt ook langskomen in Zwolle in onze winkel met ruime openingstijden. Heb je nog vragen? Bel dan naar +31 (0)38 4211212.