Iceberg-collection

In de Iceberg collection van Solitude uit Zwolle vind je kleding van het Italiaanse duo Silvano Gerani en Giuliana Marchini. Hoewel het merk zich in de beginjaren focuste op knitwear, zien we nu vooral trendy jeans in de collection van Iceberg. Ga jij straks gekleed in een T-shirt van het modieuze merk Iceberg? Beroemdheden zoals Lil Flip, Lil Kim en Paris Hilton gingen je voor.

Loop er stijlvol bij in een jeans en T-shirt uit de Iceberg collection in onze webshop

De Iceberg collection is er voor iedereen, hoe divers je kledingstijl ook is. Dit merk speelt met kleuren, prints en logo’s en heeft een ruime collectie. Zo koop je niet alleen shirts en broeken, maar ook zwemkleding en polo’s van Iceberg. In het uiteenlopende assortiment van dit merk vind je altijd wel een T-shirt dat of jeans die bij je past. Ga je een shirt van dit merk kopen? Dan heb je keuze uit vele kleuren. Kies je voor een T-shirt met enkel het logo van Iceberg erop of wil je een shirt met drukkere print bestellen? Alles is mogelijk. Ook als je jeans van de Iceberg collection koopt, heb je de keuze uit diverse kleuren als blauw en grijs. De exclusieve sportswear van dit merk combineer je goed met andere kledingstukken om een trendy look te creëren. Draag de kleding van dit merk tijdens een dagje weg of op de werkvloer. Er zijn zowel casual kledingstukken als zakelijkere kleding, die je combineert met een mooie jeans. In het assortiment van Iceberg vind je naast een T-shirt en jeans ook diverse accessoires met het logo van dit merk. Wij verkopen van dit merk namelijk ook riemen, petten en tassen.

Plaats jouw bestelling met herenkleding gemakkelijk bij ons

Bij Solitude vind je in de nieuwste Iceberg collection jouw favoriete nieuwe T-shirt en jeans. Ook stijlvolle beachwear als een zwembroek van DSquared² koop je altijd bij ons. Kom naar onze fysieke winkel in Zwolle waar je alle kledingstukken gemakkelijk past of bestel de deze direct in onze webshop. Neem voor meer informatie of advies over onze merkkleding contact met ons op door te bellen naar +31 (0)38 4211212. Als je vragen hebt, is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.