Iceberg

In de Iceberg collection van Solitude uit Zwolle vind je kleding van het Italiaanse duo Silvano Gerani en Giuliana Marchini. Hoewel het merk zich in de beginjaren focuste op knitwear, zien we nu ook andere items, zoals beachwear, in de collection van Iceberg. Ga jij straks gekleed in de kledingstukken van het modieuze merk Iceberg? Beroemdheden zoals Lil Flip, Lil Kim en Paris Hilton gingen je voor.

 

Loop er stijlvol bij in kleding uit de Iceberg collection in onze webshop

De Iceberg collection is er voor iedereen, hoe divers je kledingstijl ook is. Dit merk speelt met kleuren, prints en logo’s en heeft een ruime collectie. Zo koop je niet alleen shirts en broeken, maar ook beachwear en sportswear van Iceberg. In het uiteenlopende assortiment van dit merk vind je altijd wel een kledingstuk dat bij je past. Ga je een T-shirt van Iceberg kopen? Dan heb je keuze uit vele kleuren. Kies je voor een exemplaar met enkel het logo van Iceberg erop of wil je een shirt met drukkere print bestellen? Alles is mogelijk. Ook als je jeans van de Iceberg collection koopt, heb je de keuze uit diverse kleuren als blauw en grijs. Draag de kleding van dit merk tijdens een dagje weg of op de werkvloer. Er zijn zowel casual kledingstukken als zakelijkere kleding, die je combineert met een mooie jeans. De exclusieve beachwear van dit merk is dan weer ideaal voor een dagje op het strand.  In het assortiment van Iceberg vind je ook diverse accessoires met het logo van dit merk. Wij verkopen van dit merk namelijk ook riemen, petten en tassen.

 

Plaats jouw bestelling met herenkleding en beachwear gemakkelijk bij ons

Bij Solitude vind je in de nieuwste Iceberg collection jouw favoriete nieuwe items. Ook stijlvolle beachwear als een zwembroek van DSquared² koop je altijd bij ons. Kom naar onze fysieke winkel in Zwolle waar je alle kledingstukken gemakkelijk past of bestel de deze direct in onze webshop. Neem voor meer informatie of advies over onze merkkleding contact met ons op door te bellen naar +31 (0)38 4211212. Als je vragen hebt, is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.