HOME » Brands » Iceberg

Iceberg-collection

In de Iceberg-collection van Solitude uit Zwolle vind je kleding van het Italiaanse duo Silvano Gerani en Giuliana Marchini. Hoewel het merk zich in de beginjaren focuste op knitwear, zien we nu vooral trendy sportkleding in de Iceberg-collection. Ga jij straks gekleed in deze modieuze lijn? Beroemdheden zoals Lil Flip, Lil Kim en Paris Hilton gingen je voor.

Loop er stijlvol bij door de Ice-bergcollection in onze webwinkel

De Iceberg-collection is er voor iedereen, hoe divers de kledingstijl ook is. Dit merk speelt met kleuren, prints en logo’s en heeft een ruime collectie. Zo vind je niet alleen polo’s, shirts en broeken, maar ook zwemkleding en schoenen van Iceberg. Door de uiteenlopende collectie vind je altijd wel kleding die bij je past. De exclusieve sportswear combineer je goed met andere kledingstukken en zorgt voor een trendy look. Draag de Iceberg-kleding tijdens een dagje weg of op de werkvloer. Er zijn zowel casual kledingstukken als zakelijkere kleding, zoals polo’s, die je combineert met een mooie jeans.

Plaats jouw bestelling met herenkleding gemakkelijk bij ons

Bij Solitude vind je de nieuwste Iceberg-collection met kleding, schoenen en accessoires. Ook de stijlvolle beachwear koop je altijd bij ons. Kom naar onze fysieke winkel in Zwolle waar je alle kledingstukken gemakkelijk past of bestel de deze direct in onze webshop. Neem voor meer informatie of advies over onze herenkleding contact op door te bellen naar +31 (0)38 4211212.

 

Ook interessant:

Iceberg-schoenen kopen | Iceberg-shirts | Kenzo-herenmode