Een polo van Iceberg

Iceberg is een merk waarvan je kleding, waaronder een polo, kunt kopen. In onze winkel Solitude in Zwolle en in onze webshop vind je diverse kledingstukken en accessoires van dit trendy, Italiaanse merk. Bekijk de collectie met polo’s van dit merk en laat de gewenste kleding eenvoudig bij jou thuisbezorgen.

Shop van Iceberg een polo met de opdruk die jij mooi vindt

Als je een kijkje neemt in onze huidige collectie van Iceberg, vind jij zeker de polo die jij mooi vindt. Er zijn polo’s met een redelijk opvallende opdruk, maar ook met een minder opvallend logo. Zo kun je voor elke situatie, een casual friday of een zakelijke dag, een polo scoren bij onze winkel. Maak je outfit helemaal compleet met Iceberg-jeans en loop er bij volgens de laatste trends van het huidige modeseizoen. Wil je graag advies bij het samenstellen van een nieuwe outfit? Dan helpen we je graag in onze merkkledingwinkel in Zwolle. Samen zoeken we naar kleding die helemaal aansluit bij jouw smaak. We laten je ook graag kennismaken met kleding van andere merken, zodat je wellicht een voor jou nieuw merk ontdekt. Wij verkopen onder andere kleding van de volgende merken:

Koop een Iceberg-polo in onze winkel

Breng een bezoek aan onze fysieke winkel of bestel alle gewenste items in onze webshop. Wij versturen jouw bestelling zo snel mogelijk naar het bezorgadres. Heb je vragen over onze collectie of je bestelling? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)38 4211212.