KARL LAGERFELD

Het modehuis KARL LAGERFELD is een van de bekendere modehuizen uit Europa. In het begin maakte de ontwerper alleen haute couture. Later werden er ook kledingstukken gemaakt voor in de verkoop van winkels. Wil jij ook een kledingstuk van dit merk kopen? Dan kun je goed terecht in de webshop van Solitude en in de fysieke winkel in Zwolle.

 

KARL LAGERFELD maakt kleding voor elk seizoen

Zowel voor in de winter als op warmere dagen kun je kleding van KARL LAGERFELD dragen. In onze designerkledingwinkel verkopen we namelijk allerlei collecties van dit bekende modemerk. Zo loop jij er het gehele jaar stijlvol bij. In onze collectie vind je onder meer:

Als je een bezoek brengt aan onze winkel in Zwolle, helpen we je graag bij het samenstellen van een geheel nieuwe outfit. We laten je graag onze collectie met de nieuwste aanwinsten van dit merk zien, maar tonen ook bijpassende kledingstukken van andere merken. Zo loop jij straks onze winkel uit in een outfit die helemaal voldoet aan de laatste modetrends!

 

Shop jouw nieuwe outfit in onze (web)winkel

Ga voor een gloednieuwe outfit van KARL LAGERFELD en plaats je bestelling eenvoudig in onze webwinkel. Uiteraard ben je ook welkom in onze fysieke winkel, waar we klaarstaan om je te helpen. Heb je vragen over onze collectie of je bestelling? Bel dan naar +31 (0)38 4211212.