HOME » Brands » Kenzo

Kenzo-herenmode

Kenzo-herenmode is al jaren een begrip. Dit Franse modehuis begon als boetiek in Parijs en groeide uit tot een zeer exclusief merk. De kleding beschrijf je het best als urban en casual, met een oosterse twist. Waar het merk begon met de inmiddels alom bekende felgekleurde tijder, heb je nu de keuze uit een ruim assortiment herenkleding van Kenzo. Dankzij de samenwerking van dit merk met Blue Marine Foundation tegen milieuvervuiling en overbevissing, koop je ook nog eens heel milieubewust.

Je hebt bij ons ruim de keuze in het assortiment van Kenzo-herenmode

Met Kenzo-herenmode van Solitude in Zwolle val jij straks zeker op. De truien, sweaters, joggingbroeken én shirts zijn voorzien van opvallende prints. Overal zien we de tijger terug, maar ook de merknaam is vaak te zien in de prints. Deze minimalistische print combineer jij goed met andere kleding, zoals een goede jeans, én zorgt evengoed voor een trendy uitstraling. Zo kun je met Kenzo-herenmode alle kanten op: of je nu voor een opvallende óf juist subtiele look gaat.

Shop jouw kleding van Kenzo eenvoudig online

Bij Solitude bestel jij jouw herenmode van Kenzo eenvoudig online. Ook ben je welkom in onze winkel in Zwolle, waar je alle kleding waar jij interesse in hebt, gemakkelijk past. Voor welk kledingstuk jij ook gaat: wij helpen je graag verder met deskundig advies. Shop jouw kleding direct in de online winkel of bel ons voor meer informatie via +31 (0)38 4211212.

 

Ook interessant:

Pullover Kenzo | Kenzo overhemd | Kenzo-pet kopen