• ✔ High-end merken
  • ✔ Passen in de fysieke winkel
  • ✔ Gratis verzending

De geliefde tijger van KENZO

Als je denkt aan het merk KENZO, denk je hoogstwaarschijnlijk ook direct aan de tijger waar dit kledingmerk om bekendstaat. Dit katachtige dier staat op veel kledingstukken van KENZO, waardoor je direct weet dat de kleding van dit merk is. Ben jij op zoek naar merkkleding van KENZO en wil je bijvoorbeeld een sweater met deze bekende tijger erop? Kijk dan in de webshop van Solitude of kom langs in onze winkel in Zwolle.

Bij ons koop je kleding van KENZO waar de befaamde tijger op staat

In onze webshop zie je dat we enorm veel kleding verkopen van toonaangevende merken, waaronder herenmode van KENZO. Zo kun je T-shirts en sweaters van KENZO met of zonder de bekende tijger kopen. Deze tijger maakt een basic outfit een stukje opvallender en stijlvoller. Maak de outfit af met prachtige Versace-sneakers die onder een mooie jeans van Dondup passen. Zo loop jij weer rond volgens de trends van het laatste modeseizoen.

Bestel kleding met KENZO’s tijger online of kom langs in Zwolle

Kleding met of zonder de tijger van KENZO bestel je in onze webshop. Pas je de kleding liever eerst? Kom dan langs in onze fysieke winkel in Zwolle. Dankzij onze ruime openingstijden, we zijn iedere dag van de week geopend, is er zeker een moment waarop dat bezoek voor jou uitkomt! Met vragen over onze kleding mag je altijd bellen naar +31 (0)38 4211212.