Moose Knuckles

Het merk Moose Knuckles maakt de sterkste en meest luxueuze kleding voor sporters ter wereld. Zoek jij een nieuwe jas, bodywarmer, vest of broek? Bij Solitude uit Zwolle kun je terecht voor kwalitatieve sportkleding van dit merk uit Canada. Je bekijkt ons assortiment aan kleding, schoenen en accessoires voor heren online of je komt langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van een nieuwe outfit.

 

De kleding van Moose Knuckles wordt gemaakt met vakmanschap

De kleding van Moose Knuckles is handgemaakt door échte vakmensen als patroonmakers, machinebedieners, naaisters en meer. Alle producten van dit merk worden gemaakt in Canada, met Canadese en geïmporteerde componenten. Ze ondersteunen hiermee de lokale productie in hun land van oorsprong. Een warme jas van Moose Knuckles wordt gemaakt met eersteklas hardware en ethisch verantwoorde materialen. Bovendien wordt er voor ieder product maatwerk geleverd.

 

De ideale sportoutfit vindt u hier

Goede sportkleding is bijzonder belangrijk voor elke sporter. Zeker wanneer u een sport in de buitenlucht beoefent, moet u aangepaste kleding hebben die u warm houdt, of er juist voor zorgt dat u koel blijft. Zo is een bodywarmer van Moose Knuckles ideaal voor wie in de koude gaat wandelen. Hun joggingbroeken zijn ook geschikt voor de koudere dagen.

 

Koop uw sportkleding online in onze webshop

Ben je op zoek naar luxueuze sportkleding van een merk als Moose Knuckles? In onze webshop kan je terecht voor kleding en accessoires van vele exclusieve merken. Zo verkopen wij ook kleding van het merk KARL LAGERFELD. Heb je vragen over onze producten? Bel ons dan op +31 (0)38 4211212 of kom langs in onze winkel in Zwolle.