Een warme jas van Moose Knuckles

In de webshop van Solitude uit Zwolle koop je van het Canadese merk Moose Knuckles een hele warme jas, ideaal voor de winter. De Moose Knuckles 3Q is een jas voor heren, die zelfs geschikt is om de extreme Canadese kou te doorstaan. De jas is bovendien gemaakt voor grootstedelijke gebieden. Sta jij vaak te wachten op de trein? Dan kun je met de ritsen aan de zijkant en aan de manchetten zelf de warmte reguleren.

 

Een Moose Knuckles 3Q is dé jas voor koude winters

Wil je een nauwsluitende winterjas kopen die op dijlengte valt? Koop dan de Moose Knuckles 3Q als jas voor de winter. Deze winterjas van het exclusieve merk Moose Knuckles heeft een staande kraag en een afneembare capuchon die in twee richtingen verstelbaar is. Bovendien heeft de jas zes zakken, waaronder twee binnenzakken met ritssluiting. Zo kun je je kostbaarheden veilig in je jas bewaren. Aangezien de jas nauwsluitend is, raden wij je aan om lichte laagjes onder de jas te dragen, zoals lichte gebreide truien van bijvoorbeeld Roberto Collina.

 

Bestel bij ons jouw winterjas

Als je een nieuwe jas nodig hebt voor de winter, dan is de Moose Knuckles 3Q dé ideale jas voor jou. Het is bij deze winterjas echter wel van belang dat je hem goed verzorgd. Heb je hier vragen over? Kom dan langs bij ons in Zwolle en vraag onze medewerkers om meer informatie. Daarnaast kun je ons bellen op +31 (0)38 4211212. Bestel jouw nieuwe jas online en kijk ook eens bij de sale als je graag artikelen koopt met korting.