Philippe Model

Het merk Philippe Model staat bekend om zijn toffe sneakers in bijzondere kleuren. In de webshop van Solitude, dé winkel voor merkkleding voor heren in Zwolle, vind je diverse schoenen van dit merk. Je bestelt deze sneakers eenvoudig via internet, zodat je ze thuis op je gemak kunt passen. Wil je advies van vakkundige medewerkers? Kom dan langs in onze winkel. Wij helpen je bij het zoeken van jouw nieuwe trendy outfit!

 

Sneakers van Philippe Model kopen in verschillende kleuren

Het Franse merk Philippe Model wordt geïnspireerd door onder andere de energie, het ritme, de kunst en de sferen van Parijs. Het merk kenmerkt zich door esthetisch onderzoek en dynamisch materiaalgebruik. De sneakers van Philippe Model zijn dan ook bedoeld voor mensen die vertrouwen hebben in hun stijl. De schoenen stralen een moderne en eclectische allure uit en er is tij het maken van de schoen veel aandacht voor detail. Dit oog voor detail zie je ook terug in de sneakers van Versace.

 

Shop jouw nieuwe sneakers online

Heb jij nieuwe schoenen nodig? Als je bijzondere schoenen voor heren zoekt, kies je voor sneakers van het merk Philippe Model. Je combineert deze schoenen prima met de trendy kleding van Balmain. Bekijk ons assortiment online en bestel jouw nieuwe kleding online of kom bij ons in Zwolle langs. Wij hebben ook een gehele categorie met producten in de sale. Bel ons op +31 (0)38 4211212 als je meer informatie wilt over onze producten. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.