Versace

Het toonaangevende modemerk Versace wordt gezien als een wereldwijd symbool voor Italiaanse luxe. De kleding van het merk Versace, zoals een T-shirt of jeans, kenmerkt zich door de sterke en onverschrokken ontwerpen. In het assortiment van dit merk vind je zowel haute couture, prêt-à-porter, accessoires en sieraden. Al deze artikelen dragen van oorsprong het kenmerkende Medusalogo van dit merk. Je ziet dit logo ook terug in diverse producten uit het assortiment van Solitude uit Zwolle.

 

Koop je nieuwe T-shirt en jeans van Versace in onze merkkledingwebshop

Bestel jouw outfit, bestaande uit een T-shirt en jeans van het luxe, Italiaanse modemerk Versace online in onze webshop! In ons assortiment vind je zeker de kleding die je zoekt. Je hebt de keuze uit diverse T-shirts en polo’s van Versace in verschillende kleuren en met verschillende designs. Ook koop je in onze webshop nieuwe Versace-shorts of juist een Balmain-zwembroek. Je kunt je T-shirt van dit merk hierboven dragen op de weg naar of van het zwembad, zodat je een complete outfit hebt. Je maakt je garderobe helemaal compleet met een jas, een jeans en een joggingbroek van Versace. Wil je hulp bij het uitzoeken van een mooie outfit? Vraag dan een van onze medewerkers om hulp als je langskomt in onze winkel in Zwolle. Zij helpen je graag te kiezen tussen onze uitgebreide collecties van verschillende merken.

 

Kom langs of bestel kleding in onze webshop

Naast dat je jouw nieuwe outfit koopt in onze fysieke winkel, is het mogelijk om jouw nieuwe T-shirt en jeans van Versace te bestellen vanuit het gemak van je eigen huis. Dit is vooral handig als je graag merkkleding koopt, maar niet in de buurt woont van onze winkel. Heb je niet helemaal de juiste maat besteld? Geen nood! Je kunt je bestelling binnen veertien dagen retourneren. Heb je nog vragen over onze service? Bel ons dan op +31 (0)38 4211212 of vul ons contactformulier in.