Online aankopen retourneren

Ben je niet tevreden over je online aankoop? Dan kun je het product, binnen de bedenktijd, retourneren. Is het product kapot of incompleet? Vul dan het onderstaande formulier in en stuur dit samen met je retourzending op naar Solitude.

 

Alle goederen die vooraf zijn afgerekend kunnen gedurende 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels.

 

Binnen een week na ontvangst van de geretourneerde bestelling zal het beoordeeld worden en bij akkoord zal het bedrag teruggestort worden op de rekening waarmee is afgerekend tijdens het plaatsen van de bestelling. 

 

Voor artikelen in de uitverkoop gelden dezelfde retour voorwaarden.

 

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden je daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

 

Er zijn een aantal artikelen waarbij wij je verzoeken deze uit hygiënische overwegingen niet te retourneren.

  • Ondergoed

 

Mocht je geen Solitude doos meer in je bezit hebben dan kun je ook een andere doos gebruiken, mits het originele factuur en het retourformulier aanwezig is. 

 

Het vooraf aanmelden van je retour is niet nodig!

 

Stuur je pakket op naar:

SOLITUDE

Sassenstraat 5

8011PA Zwolle

 

 

 

Retourformulier Solitude
Word – 119,6 KB 724 downloads