Dsquared-trui zwart

Ben je op zoek naar de perfecte Dsquared-trui in het zwart? Dan is de kans groot dat die trui in onze collectie aanwezig is. Alle truien en sweaters van Dsquared2 staan bij ons overzichtelijk in ons productaanbod, zodat je meteen de trui vindt waar jij naar zoekt. Of het nu gaat om een trui waar jij in sport of een comfortabele trui voor naar het werk: wij hebben het!

Koop hier de Dsquared-trui in het zwart die jij zoekt voor op koudere dagen

De Canadees-Italiaanse tweeling Dean en Dan Caten ontwierpen de zwarte truien van Dsquared2. Nadat in 1995 hun eerste mannencollectie verscheen, vergaarden zij een enorme populariteit, die zelfs de crisis doorstond. De truien die ze ontwerpen zijn sportief én mannelijk, maar ook voor een casual look kun je bij dit merk terecht. Bij Solitude in Zwolle verkopen wij jouw nieuwe favoriete Dsquared-trui in het zwart.

Schaf gemakkelijk jouw compleet nieuwe outfit bij ons aan

In onze webwinkel vind je de nieuwste truien en sweaters van Dsquared2, van fijne, comfortabele materialen én in de mooiste ontwerpen. Bestel direct een Dsquared-trui in het zwart of neem voor informatie of advies contact met ons op via +31 (0)38 4211212. Daarnaast ben je ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Zwolle!

 

Ook interessant:

Iceberg-collection | Kenzo-herenmode | Merkkledingwinkel