Pullover Kenzo

Een pullover van Kenzo koop je in allerlei uitvoeringen. Zo koop je bij ons de bekende Kenzo-sweater met het oog of de tijgerkop, die je draagt in je vrije tijd. Wil je een minder opvallende print of een effen trui die je kunt dragen op je werk? Solitude in Zwolle koop je ook een Kenzo-sweater in het groen, blauw, wit of zwart. Iedere pullover heeft op een opvallende of subtiele manier het logo van Kenzo.

Kom de koude dagen door met een warme én comfortabele pullover van Kenzo

Niets is fijner dan een heerlijke warme trui in de winter. Wij hebben daarom een ruim assortiment aan comfortabele truien. Van een stoere Kenzo-sweater in het zwart, wit, groen of blauw, met of zonder oog, tot een casual pullover van Kenzo met een print. Naast het bekende design met de tijger is er nu ook een Kenzo-sweater met een oog. De kans is groot dat jij hiernaar op zoek bent, want dit ontwerp wordt steeds populairder. In deze hippe Kenzo-sweater in het zwart, groen, blauw of wit loop jij er altijd stijlvol bij. Dus wat wordt het dit najaar: een effen Kenzo-sweater in het wit of een kleurrijke Kenzo-sweater met oog?

Een ruim assortiment aan Kenzo-sweaters in diverse kleuren vind je in onze webshop

De Kenzo-sweater in blauw, groen en vele andere kleuren is onder andere populair vanwege het hoogwaardige materiaal en de comfort. Dankzij de prints en felle kleuren loop jij er trendy bij in jouw pullover van Kenzo. De designs herhalen zich in iedere collectie, maar steeds op een andere manier. Zo heb jij nog lang plezier van je nieuwe Kenzo-sweater in het zwart of wit, met of zonder oog.

Een Kenzo-trui met de bekende tijger erop koop je ook in ons aanbod

Er is een Kenzo-sweater in zwart, wit en diverse kleuren die al jaren populair is en dat is de trui met de geborduurde tijger. Of je er nu het beste uitziet in een Kenzo-sweater in wit, of dat een Kenzo-sweater in groen jou geweldig staat: er is er altijd een met tijgerprint verkrijgbaar. Deze trui beschikt over een grote geborduurde tijger of een geprinte tijger op de borst. Bij Solitude koop jij deze originele Kenzo-sweater in blauw, groen, zwart of wit.

Shop jouw nieuwe Kenzo-sweater in blauw of groen bij ons

Of je nu voor de effen Kenzo-sweater in blauw gaat of voor de zwarte Kenzo-sweater met oog: bij Solitude vind je diverse varianten op je favoriete trui. Shop online verschillende merken of bezoek onze fysieke winkel in Zwolle. Zo maak je eenvoudig de keuze en ga je voor de pullover van Kenzo die past bij jouw kledingstijl. Bestel de pullover van direct in onze webshop of neem contact op via +31 (0)38 4211212.

 

Ook interessant:

Iceberg-schoenen kopen | Kenzo-pet kopen | Kenzo-T-shirt kopen