Iceberg-shirts

Iceberg-shirts staan voor kwaliteit, sportiviteit en diversiteit. De designers achter het merk richten zich voornamelijk op trendy sportswear en dat is terug te zien in de collectie. Met felle kleuren, contrasten en zelfs cartoons maken zij hun shirts interessant. Bij Solitude in Zwolle vind je een breed aanbod Iceberg-shirts en koop je ook een Iceberg-polo.

Iceberg-shirts koop je bij ons in verschillende kleuren

Iceberg-shirts zijn in vele kleuren en modellen verkrijgbaar. Zo kun je een Iceberg-polo kopen voor op het werk, of Iceberg-shirts met cartoons om te dragen in je vrije tijd. Het merk zorgt voor een diversiteit aan shirts, waardoor iedereen een mooi shirt vindt in de collectie. Hoewel de nadruk ligt op sportswear voor het dagelijks leven, zijn ook meer casual shirts en polo’s vertegenwoordigd.

De kwaliteit van Iceberg-polo’s en -shirts

De Iceberg-polo en -shirts zien er goed aan en staan bekend om hun draagcomfort. De Iceberg-shirts hebben een wat losse pasvorm en vallen wat wijder dan een slim fit. Door deze slanke, maar aangename pasvorm, kleden de shirts jou mooi af. De shirts bestaan bovendien uit katoen, wat ze nog comfortabeler maakt. Bovendien draag je de shirts door dit materiaal ook goed tijdens warmere dagen.

Koop een Iceberg-polo in onze webshop en draag deze binnen de kortste keren

Kies jij voor een shirt met cartoon of opvallende print? Of is de Iceberg-polo met een subtiel logo op de voorzijde of mouw meer aan jou besteed? Bij Solitude vind je een breed assortiment aan shirts en polo’s van dit mooie merk. Je bestelt de Iceberg-polo of kleding van andere merken gemakkelijk in onze webshop. Koop je de kleding liever fysiek? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Zwolle. Als je vragen hebt over onze artikelen of graag maatadvies krijgt, bel dan naar +31 (0)38 4211212.

 

Ook interessant:

Kenzo-overhemd | Iceberg-collection | Pullover Kenzo